11 MAART 2016 OP EXCURSIE BIJ HKB KETELBOUW

Datum: vrijdag 11 maart 2016


Op excursie naar HKB Ketelbouw voor de Stoomplatformleden.


Altijd al willen zien hoe een stoomketel wordt gemaakt? Hoe een stoomketel er vanbinnen uit ziet? Het Stoomplatform maakte dit voor u mogelijk tijdens de bedrijfsexcursie op vrijdag 11 maart 2016 bij HKB Ketelbouw b.v. / Viessmann group te Venlo. HKB staat voor Holland Ketelbouw en is een bedrijf welk stoom- en heetwaterketels produceert en installeert in Nederland en daar buiten. De ketels worden in alle denkbare sectoren binnen de industrie toegepast. De belangstelling voor de excursie was groot en we kunnen terugzien op een geslaagde dag. 

Het programma bestond uit een ontvangst met lunch gevolgd door een presentatie en een uitgebreide rondleiding. 
Men nam ruim de tijd om alle mogelijkheden toe te lichten en alle vragen te beantwoorden. De presentatie werd verzorgd door de heer Hans Verhees, Business Development en de heer Maurice Hoenson, Sales.  Alle deelnemers hebben een goede indruk gekregen wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en fabriceren van een stoomketel. 

Hartelijk dank voor uw aanwezigheid, 

Namens de excursiecommissie


Frans van der Straten 
 
REACTIES


Lees hieronder de reacties op bovenstaand artikel of reageer zelf.

Martin stok 01-05-2016
leuk mensen zo n dag krayo en vd burg hebben met hagspiel Nederland aan de wieg van deze onderneming gestaan Veel succes Martin stok


REAGEER OP DIT ARTIKEL


Naam
E-mailadres
Uw reactie

Plaats uw reactieOVERZICHT