CONDENSPOTTEN EN CONDENSAATSYSTEMEN

Datum: dinsdag 9 maart 2010

Themadag 'condenspotten en condensaatsystemen'

De grote opkomst op de laatste Themadag bij Brouwerij de Koningshoeven overtrof ieders verwachting. Het onderwerp ‘Condenspotten en condensaatsystemen’ blijkt nog altijd spraakmakend, en in combinatie met de prachtige locatie en de ruim 75 deelnemers was deze dag een doorslaand succes! Ook de eerste Algemene Ledenvergadering werd goed bezocht. 

In de ALV werd teruggekeken op het eerste verenigingsjaar van het Stoomplatform, verantwoording afgelegd over de financiën, plannen voor het komende jaar gepresenteerd en enkele vacatures uit het bestuur gewisseld. De voorzitter Ko Dominicus en Algemeen Bestuurslid Berry van Nunen stelden zich niet opnieuw kandidaat, hun vacatures nog vacant. Wij bedanken hen nogmaals voor hun inzet voor het Stoomplatform en gaan er van uit hen nog vaak tegen te komen op de bijeenkomsten van het Stoomplatform.

Tijdens de inlooplunch verzamelde de deelnemers van het middagprogramma zich, waarna de Themadag van start ging. In diverse presentaties werden condenspotten, condensaatsystemen, het meten en onderhouden en energieverlies van condenspotten besproken. Tot slot werd als case twee actueel probleem in het condensaatsysteem van La Trappe belicht. Na de themabijeenkomst mochten de deelnemers een kijkje nemen in bierbrouwerij. Een bijzondere ervaring, want de Koningshoeven is de enige Trappistenbrouwerij van Nederland! Hier worden in samenwerking met de monniken van Abdij O.L.V. Koningshoeven alle La Trappe bieren ontwikkeld. Na de rondleiding werd de middag afgesloten met een netwerkborrel met uiteraard een op ambachtelijke wijze gebrouwen glas trappistenbier voor de liefhebbers!

De presentaties zijn beschikbaar nadat u heeft ingelogd.

INLOGGEN VOOR HET COMPLETE ARTIKEL

 
Wachtwoord vergeten?
 
 
Inloggen
REACTIES


Lees hieronder de reacties op bovenstaand artikel of reageer zelf.

Nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

REAGEER OP DIT ARTIKEL


Naam
E-mailadres
Uw reactie

Plaats uw reactieOVERZICHT