EXCURSIE NAAR GESTRA EN SAACKE IN BREMEN

Datum: woensdag 11 april 2018

Het Stoomplatform organiseert op 11 en 12 april 2018 een bedrijfsexcursie naar Gestra en Saacke in Bremen (Duitsland) voor haar leden en belangstellenden. 

Gestra Bremen.
'Gestra is a global leader in the design and production of valves and control systems for heat and process fluid controls.' De excursie bestaat uit een presentatie en een demonstratie van glazen stoomsysteem. Het verschaft ons een geweldige inkijk binnenin een stoomsysteem. Er is gelegenheid voor vragen en vergelijking met uw eigen stoomsysteem. Voor deze excursie John Vinjé (Productmanager steam & condensate MRC Global) uw gastheer. Hier alvast een voorproefje via Youtube. 

Saacke Bremen.
'Saacke Boiler and Process Firing Sytems offers you highly efficient, reliable solutions with low emissions' De excursie bestaat uit een presentatie waarbij engineering van brandersystemen voor industriële processen centraal staat. Brandersystemen die gericht zijn voor de toekomst voor vele soorten brandstof met lage emissiewaarden. Tevens brengen we een bezoek aan het productieproces voor een exclusief inkijkje in 'Future-oriented combustion systems for boilers' en 'Cutting-edge technology for special proces applications'. Voor deze excursie is Ad de Kruijf (Office Manager Benelux) uw gastheer. 

Het programma

Heenreis, 11 april 2018

We vertrekken in de middag. Er zijn 2 opstapplaatsen beschikbaar.
13.00 uur vertrek Meerkerk en 14.30 uur vertrek Apeldoorn
18.00 uur aankomst Bremen ( check in Hotel ) met diner in nabijgelegen restaurant. 

Excursie en terugreis, 12 april 2018
Vandaag staan de 2 excursies op het programma. U wordt geheel verzorgt met de bus naar beide locaties gebracht en hartelijk ontvangen door de gastheren John Vinjé en Ad de Kruijf.  We verdelen de groep in 2 groepen waardoor iedereen alles goed kan volgen en er voldoende ruimte is voor interactie en vragen tijdens de excursie. 
07.00 uur ontbijt / check uit Hotel / vertrek naar excursie 
09.00 uur excursie ( groep1 Gestra en groep 2 Saacke)
12.30 uur gezamenlijke lunch
13.30 uur excursie ( groep 2 Gestra en groep 1 Saacke)
16.45 uur vertrek naar Nederland
19.30 uur Diner onderweg in De Lutte
21.00 uur vertrek naar 2 opstapplaatsen 

De bijdrage 
De bijdrage voor deelname aan de excursie is voor leden € 150,- per persoon excl. btw. Voor niet leden is de bijdrage € 225,- per persoon excl. btw. Bij aanmelding ontvangt u een bevestiging en een factuur. Aanmelden kan tot 5 april 2018. Vanaf 27 maart is deelname alleen mogelijk op basis van beschikbare accomodatie. 

De excursie is een verzorgde reis waarbij inbegrepen:
 • Excursie bij Gestra, verzorgd door John Vinjé
 • Excursie bij Saacke, verzorgd door Ad de Kruijf
 • Heen- en terugreis met luxe touringcar
 • 2 x consumptie in de bus op heenreis
 • 1 x consumptie in de bus op terugreis
 • Éen overnachting op basis van 1 persoonskamer met ont bijt.
 • Diner in Bremen op de heenreis 
 • Lunch tijdens de excursie en diner op de terugreis. 
Niet inbegrepen, we adviseren de deelnemers om een eigen reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Annuleren van deelname na aanmelding is mogelijk onder de volgende voorwaarden en zijn eventueel verhaalbaar via eigen annuleringsverzekering: 
 • Tot 1 maart 2018: de annuleringskosten bedragen € 50,- ex btw.
 • Vanaf 1 maart 2018 tot 23 maart 2018: 80 % annuleringskosten
 • Vanaf 23 maart t/m no show : 100 % annuleringskosten 
Voor deelname aan de excursie dient u zich aan te melden via onderstaande formulier. Vanaf 27 maart is aanmelden alleen op basis van beschikbare accomodatie. U kunt zich aanmelden tot 5 april 2018. Voor meer informatie betreffende deze excursie kunt u mailen naar het secretariaat. Indien er dieetwensen zijn vernemen we dit graag vooraf. 

We treffen u graag tijdens deze excursie. 
Het bestuur
REACTIES


Lees hieronder de reacties op bovenstaand artikel of reageer zelf.

Nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

REAGEER OP DIT ARTIKEL


Naam
E-mailadres
Uw reactie

Plaats uw reactieOVERZICHT