MAINTENANCE NEXT 2017

Datum: dinsdag 11 april 2017
Deelname Maintenance Next 2017,
11 t/m 13 april (stand 5.503)


Het Stoomplatform heeft in 2017 deelgenomen aan de Maintenance NEXT. De technologie- en onderhoudsexpo voor de industrie.De expo werd gehouden van 11 t/m 13 april 2017 in AHOY Rotterdam.

Het thema van de expo is 'Mastering Assets; Partnering for Performance'. 
Zoals beschreven staat op de website; 'De onderhoudssector is een belangrijke partner voor de industrie; de instandhouding, betrouwbaarheid en beschikbaarheid hebben hoge prioriteit. Veiligheid als belangrijkste product van onderhoud en maximaal rendement als nummer twee. Om te weten welke beschikbaarheid haalbaar is, vereist diepgaande kennis van de installatie. Kennis van de assets, tools om de conditie te bepalen, de vaardigheid om er alles uit te halen en de kunst om dat de komende jaren te blijven doen. Dat is 'Mastering Assets'. Het effectief beheer van de Nederlandse installatiepark is een gezamenlijk doel binnen de waardeketen van eigenaren, dienstverleners en productleveranciers: Partnering for Performance.'

Het Stoomplatform onderstreept dit thema. Door het delen van kennis en vaardigheden en door het onderzoeken naar innovatieve mogelijkheden voor rendementsverbeteringen binnen de bestaande installaties werkt het Stoomplatform aan het effectief beheer van uw stoominstallatie. Met het certificeringsprogramma van het Vakbekwaam Persoon Stoominstallatie certificeren we de medewerker die werken in de onderhoudssector. Het VPS certificaat geeft aan dat uw medewerker kennis heeft van de stoominstallatie waardoor u gezamenlijk kunt verder bouwen aan de veiligheid, de betrouwbaarheid en de beschikbaarheid van uw stoominstallatie en aan de veiligheid voor uw medewerker. Het VPS programma is in samenwerking met geselecteerde opleiders, zij leiden op en wij examineren.

Vele belangstellende hebben ons bezocht op de stand 5.503. Enkele foto's van de stand en de opening van Marjan van Loon, President-Directeur van Shell Nederland bij Royal Dutch Shell. Eveneens een korte impressie Video .

Voor meer informatie kunt u ook ons mailen via info@stoomplatform.nl  

Namens het bestuur 

REACTIES


Lees hieronder de reacties op bovenstaand artikel of reageer zelf.

Nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

REAGEER OP DIT ARTIKEL


Naam
E-mailadres
Uw reactie

Plaats uw reactieOVERZICHT