STOOMONLINE ABONNEMENT MET KORTING

Ondertitel: Stoomonline 
Auteur: Verzamelwerk van meerdere auteurs
Uitgever: Mybusinessmedia
ISBN: Online beschikbaar 
Prijs Proefabonnement Proefabonnement voor 6 maanden is € 99,- excl btw en € 3,95 administratiekosten. Na een half jaar stopt het proefabonnement automatisch of u kunt kiezen voor een verlenging van het abonnement. 
Prijs: Normale abonnementsprijs voor 12 maanden is € 420,- per jaar. Leden van het Stoomplatform ontvangen 25 % korting. 
Leden Stoomplatform abonnementsprijs voor 12 maanden is € 315,- per jaar. Dit abonnement is tot wederopzegging voor minimaal 1 jaar.
 Het online handboek voor iedereen die met stoom te maken heeft. Het Stoomplatform heeft een korting voor leden kunnen bedingen voor een abonnement op Stoomonline.


De inhoud van Stoomonline is opgebouwd uit theorie, praktijk en regelgeving rondom stoomopwekking. Het accent ligt op de praktische toepasbaarheid van de theorie in de praktijk.
 Aan bod komen onder meer ketelconstructies, waterbehandeling, afdichtingen, brandstoffen, branders, beveiligingen, regelingen en metingen, etc. . Allemaal aspecten die sterk in de belangstelling staan en waarin vele nieuwe gezichtspunten tot uiting komen. Met dit product weet een operator niet alleen wat hij moet doen, maar ook waarom hij dat moet doen. 


Het handboek ‘Stoom’ vormt een standaardwerk op dit gebied. Onmisbare kennis voor eenieder die beroeps-, of studiematig met stoom bezig is.


Scherpe aanbieding alleen voor leden Stoomplatform!


Leden van het Stoomplatform kunnen als proefabonnement voor slechts €99,- een half jaar gebruik maken van dit product. Het proefabonnement geeft onbeperkt toegang tot het volledige gedigitaliseerde en bijgewerkte handboek stoom. Na een half jaar stopt het proefabonnement automatisch. Na het proefabonnement kan men het abonnement continueren waarbij leden van het Stoomplatform 25% korting krijgen op het jaarabonnement. De kosten voor het jaarabonnement zijn dan € 315,- per jaar in plaats van € 420 per jaar.


Het abonnementsbedrag is excl. btw en € 3,95 administratiekosten. Bij een abonnement van 12 maanden abonneert u zich tot wederopzegging voor minimaal 1 jaar. Facturering is vooraf per 1/2 jaar. Vermelde prijzen zijn geldig tot en met 31 december 2014.


Heeft u interesse? U kunt zich aanmelden via deze link. Voor meer informatie kunt u een e-mail versturen naar info@stoomplatform.nl


Met vriendelijke groet,
Het bestuur van het Stoomplatform
REACTIES


Lees hieronder de reacties op bovenstaand artikel of reageer zelf.

Nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

REAGEER OP DIT ARTIKEL


Naam
E-mailadres
Uw reactie

Plaats uw reactie